EHBO aan baby's en kinderen

In samenwerking met het Rode Kruis en het Oranje Kruis organiseert FMTS de volgende EHBO aan baby’s en kinderen cursussen:

Cursus EHBO aan baby’s en kinderen (8 uur)

Deze cursus is gericht op het verlenen van eerste hulp bij baby’s en kinderen. Prijs: € 140,- incl. btw, klik hier voor meer informatie.

Aanmelden voor deze cursus

Cursus EHBO aan baby's en kinderen
(online voorbereiding + 4 uur praktijk)

Oefen alle EHBO-vaardigheden die je nodig hebt voor EHBO aan baby’s en kinderen. Inclusief reanimeren en het gebruik van de AED, toegespitst op baby’s en kinderen. Kijk hier voor alle informatie over de Cursus EHBO aan baby’s en kinderen 2 x 4 uur. Prijs € 80,- en € 22,50 online module.

Aanmelden voor deze cursus

Workshop EHBO aan baby's & kinderen (3 uur)

Bij de workshop worden de 7 meest voorkomende ongevallen bij baby’s en kinderen behandeld. Prijs: € 55,- incl. BTW, klik hier voor meer informatie.

Aanmelden voor deze workshop

First aid course to babies and children (English) (8 hours)

This course is aimed at providing first aid for babies and children. Price: € 140 incl. VAT, click here for more information.

Register for course

Herhalingscursussen

Je certificaat van het Rode Kruis is 2 jaar geldig. Door tijdig een herhalingscursus te volgen behoud je je certificaat en ben je weer helemaal bij met de laatste stand van zaken. En het scheelt vaak minimaal de helft van de tijd. Heb je bijvoorbeeld al eens de EHBO cursus van 12 uur bij ons gevolgd dan ben je met de herhalingscursus in 4 uur weer helemaal up-to-date.

Bekijk herhalingscursus kinderen of volwassenen

Instructiefilmpjes

Wilt u een klein voorproefje zien van de verschillende handelingen die u worden geleerd tijdens de EHBO cursus? U kunt hier een aantal instructiefilmpjes bekijken in het kader van EHBO.

Aanmelden voor één van onze cursussen

Vergoeding EHBO Cursus

Voorkomen is beter dan genezen en dat vinden veel zorgverzekeraars ook, wanneer je aanvullend verzekerd bent vergoeden ze soms tot wel 100% van de cursus. Kijk hier of jouw verzekeraar een EHBO-cursus vergoed, hoeveel geld je terugkrijgt verschilt per verzekeraar en per aanvullende verzekering.

Aanmelden voor één van onze cursussen