fbpx

Voor de professional

Wilt u op een realistische wijze oefenen bij u in de praktijk?

Wij oefenen op een realistische wijze bij u op locatie. Dit betekent dat wij bij u in de praktijk scenario’s kunnen opzetten waarbij het gehele team geoefend kan worden. Van de doktersassistent, huisarts in opleiding, huisarts en verder alle in de praktijk werkzame medewerkers. Want ook nu geldt dat de kwaliteit van zorg door het gehele team wordt bepaald vanaf het moment dat de patiënt zich meldt aan de balie tot het moment van vertrek.

De trainingen zijn erop gericht dat het maximale resultaat bereikt wordt. Hierbij wordt gelet op de samenwerking, onderlinge communicatie en niet te vergeten de vaardigheden die van u en uw medewerkers verwacht wordt. Tijdens deze trainingen maken wij regelmatig gebruik van simulatiepatiënten om hiermee nog dichter bij de realiteit te komen.

Uw medewerkers worden op een realistische wijze getraind. De cursusduur en leerdoelen van de cursus worden in overleg met u gepland.

Ons doel is zowel positieve- als verbeterpunten te bespreken zodat het eindresultaat leidt tot een betere zorg voor de patiënt. Wij streven er naar een veilige leeromgeving te creëren waarbij wij op een open en eerlijke wijze feedback geven op de betreffende handelingen of gedraaide casuïstiek.

Onze trainingen worden gegeven door professionele hulpverleners, allen werkzaam binnen ambulancediensten en/of Eerste Hulp Afdelingen van een ziekenhuis. Dit betekent dat de docenten op een praktijkgerichte en professionele wijze hun lessen verzorgen.

Onze docenten zijn gewend protocollair te handelen en te denken. Daarnaast hebben zij geleerd te improviseren om zo te komen tot een maximale behandeling onder niet altijd ideale omstandigheden.

Voor nadere informatie neem contact op.