Frankhuisen Medical Training & Solution

BHV basis e-learning cursus

FMTS verzorgt in samenwerking met het NIBHV een BHV cursus via internet. Deze online BHV cursus is gebaseerd op “Blended Learning”. dit is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een ééndaagse praktijkopleiding.

NIBHV of Rode Kruis gecertificeerd

Cursuslocatie

Trainingscentrum FMTS, Handelsweg 1A,
3481 MJ te Harmelen.

Cursustijden

09.00 – 17.00 uur

Kosten

180,- incl.
Gratis parkeren
Inclusief onbeperkt gebruik van lunch, koffie, thee en mineraalwater

Gebruik de pijlen van de agenda om meer beschikbare datums te zien!

Beschikbaarheid
Kies datum, om de beschikbare tijden te zien.

Algemene informatie

FMTS verzorgt in samenwerking met het NIBHV een BHV cursus via internet. Deze online BHV cursus is gebaseerd op “Blended Learning”. dit is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een ééndaagse praktijkopleiding. Met de cursus via internet bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de ééndaagse praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald. De online cursus bestaat uit de volgende modulen:

  • Niet-spoedeisende Eerste Hulp
  • Spoedeisende Eerste Hulp
  • Brandbestrijding
  • Ontruiming

Cursisten besteden gemiddeld zes tot acht uur aan het doorlopen van het e-learning programma. Het verplichte praktijkgedeelte duurt een dag. Tijdens deze praktijkdag wordt zowel een theorie-examen afgelegd voor levensreddende handelingen en brandbestrijding alsmede een praktijk competentietoets. De totale kosten bedragen € 180,- incl. BTW per persoon. Dit is inclusief certificering door het NIBHV en kosten voor de praktijkdag. E-learning is uiteraard ook incompany te volgen.

Frankhuisen Medical Training & Solution