EHBO

EHBO Cursussen en Trainingen

Ontwikkel levensreddende handelingen met onze EHBO-Cursussen. 

Onze trainingen bieden essentiële vaardigheden, van reanimatie tot het behandelen van noodsituaties bij kinderen. 

Scroll naar beneden voor het actuele cursusoverzicht.

Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken bij jonge kinderen. In paniek weten ouders vaak niet wat ze moeten doen waardoor er niet gelijk adequaat wordt gehandeld. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de baby of het kind. Om dit te voorkomen kunt u zich inschrijven voor onze cursus EHBO aan baby’s en kinderen. Deze cursus is gericht op het verlenen van eerste hulp bij baby’s en kinderen. 
De herhalingscursus uitgebreide EHBO is vooral praktijkgericht. Alle vaardigheden worden opnieuw geoefend. cursus inclusief lunch en onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdrank en mineraalwater.
Oefen alle EHBO-vaardigheden die je nodig hebt voor EHBO aan baby’s en kinderen. Inclusief reanimeren en het gebruik van de AED, toegespitst op baby’s en kinderen.
Leer in deze cursus de noodzakelijke basis van EHBO + reanimeren op het gebied van sportletsels.
Deze toegankelijke cursus geeft jou het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Je leert de basis van EHBO inclusief reanimatie en het gebruik van een AED.
Van bewusteloosheid tot verslikking en van brandwonden tot vergiftiging. Zorg dat jij weet wat je moet en oefen alle vaardigheden tijdens onze EHBO cursus. Reanimatie en gebruik van de AED zijn tevens onderdeel van deze cursus.
Je certificaat van het Rode Kruis is 2 jaar geldig. Door tijdig een herhalingscursus te volgen behoud je je certificaat en ben je weer helemaal bij met de laatste stand van zaken. En het scheelt vaak minimaal de helft van de tijd.
Je certificaat van het Rode Kruis is 2 jaar geldig. Door tijdig een herhalingscursus te volgen behoud je je certificaat en ben je weer helemaal bij met de laatste stand van zaken. En het scheelt vaak minimaal de helft van de tijd.
Tweederde van de Nederlanders weet niet wat zij moeten doen bij ongelukjes in en rond het huis. FMTS heeft juist voor deze mensen de Basis EHBO cursus ontwikkeld.
Je leert tijdens deze cursus een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen.
De herhalingscursus EHBO is vooral praktijkgericht. Alle vaardigheden worden opnieuw geoefend en iedere 2 jaar wordt een nieuw thema belicht.
8 uur online + 4 uur klassikaal
Met deze complete cursus kun je jouw clubgenoten of klanten de juiste eerste hulp verlenen tijdens het sporten. Zowel bij kleine- als grote ongevallen. Inclusief reanimatie en het gebruik van een AED.
klassikaal
Leer tijdens deze herhalingscursus reanimeren, het gebruik van de AED en de noodzakelijke basis van EHBO.
4 uur incl. reanimatie
Leer in deze cursus de noodzakelijke basis van EHBO + reanimeren op het gebied van sportletsels tijdens de 4 uur durende herhalingscursus om je kennis weer op te frissen. Prijs € 95,- incl. btw.
Door het volgen van de Basis EHBO cursus worden de cursisten aangeleerd wat ze moeten doen wanneer iemand getroffen wordt door een ongeluk. Hierdoor kunnen zij snel de eerste hulp verlenen waardoor de kans op ernstiger letsel afneemt.
Na deze cursus EHBO kun jij levensreddend handelen als dat nodig is. Je leert niet alleen hoe je uiteenlopende letsels behandelt, maar ook hoe je iemand reanimeert. Inclusief het gebruik van een AED.
Na deze cursus kun jij levensreddend handelen als dat nodig is. Je leert niet alleen hoe je uiteenlopende sportletsels- en blessures behandelt, maar ook hoe je iemand reanimeert. Inclusief het gebruik van een AED.
Je leert tijdens deze cursus een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen. Na het behalen van de online module word u uitgenodigd voor de praktijkles (09:00 – 13:00). Prijs is € 115,00 inclusief btw.