Choking rescue device + Gele tas

  • Gele reisset voor kinderen en volwassenen: Neem altijd een reisset mee. Deze gele reisset bevat een Choking Rescue-afzuigapparaat, een terugslagklep, een kindermasker, een masker voor volwassenen en een set instructies voor het gebruik van het Choking Rescue Device, allemaal verpakt in een duurzame gele reistas.
  • Angst voor verstikking: Choking Rescue Device is een zuigreddingsapparaat dat levens redt wanneer de luchtwegen worden geblokkeerd. Neem actie en zorg dat je de juiste apparatuur hebt om jezelf en je dierbaren te beschermen tegen verstikkingsgevaar.
  • Makkelijk te gebruiken: Choking Rescue Device is ontworpen voor gebruiksgemak. Als je alleen bent tijdens een verstikkingsnoodgeval, kun je het Choking Rescue Device zelf gebruiken. Dit verstikkingsapparaat voor kinderen heeft speciale ventilatieopeningen om de zuigkracht te maximaliseren en een ergonomisch ontworpen zuiger voor een goede pasvorm bij zowel volwassenen als kinderen.

Dit product is bedoeld voor zowel kinderen als volwassenen. Dit verstikkingsapparaat is een levensreddend hulpmiddel dat zeer nuttig is in noodsituaties of speciale situaties, of je nu je EHBO-doos wilt upgraden of gewoon voorbereid wilt zijn op noodgevallen!

Nooit verlopen: Choking Rescue Device -apparaten hoeven niet te worden vervangen, tenzij ze worden gebruikt om het leven van een verstikkende patiënt te redden. Controleer regelmatig je masker en overweeg het elke twee tot drie jaar te vervangen.

 28,50